Kungsörs folkdansgille
Alla kan dansa – det är bara att röra på sig och se glad ut!

Här kommer lite information:

Onsdagen den 27 januari är det årsmöte för medlemmar i Sågenhuset (Sågvägen 42) kl. 19.00. På grund av detta slås mellangruppen och stora gruppen ihop mellan 18.00-19.00.

Medlemsavgiften för 2016 är 200:- och betalas kontant på träningen eller till bankgiro: 268-7507, skriv ”medlemsavgift-16 + namn på medlemmen” i meddelanderutan. Betalas in senast den 30 mars.

Går du i fyran och dansade i mellangruppen förra terminen är ni välkomna att dansa i stora gruppen mellan 19.00-20.00. Vi önskar att ni går kvar i mellangruppen också för att lära er mer från grunden.

De som går i mellangruppen (start 18.00) får vänta uppe i omklädningsrum 5 och 6 eller i korridoren ovanför trappen. Detta på grund av att de som dansar innan blir störda när alla kommer ner samt att ljudnivån i lokalen ökar. Vi säger till när det är okej att komma ner i lokalen.

Det är inneskor (t.ex. gympaskor, buggskor eller liknande), strumpor med halkskydd eller barfota som gäller.

Påminner även igen om att det är viktigt att gå in på hemsidan, mailen eller Facebook innan varje träning då det är där vi skriver ut eventuella ändringar eller om träningen är inställd. På hemsidan står all information ni behöver veta, t.ex. dansstarter, uppvisningar osv.

Inför varje möte, uppvisning och så vidare måste ni meddela om ni kommer eller inte för att vi ska kunna planera på bästa sätt.

Med vänlig hälsning
Styrelsen samt ledarna

Leave a Reply